GARANTIE

                  Certificate si garantii

Coriolan ofera certificate si carduri de garantie pentru produsele comercializate prin care garanteaza conformitatea si calitatea acestora.

Certificatul de garantie pentru produsele Coriolan este conform cerintelor legale in vigoare pentru comercializarea bijuteriilor din aur. Acestea sunt marcate astfel:

>> IS02 - marca de garantie proprie - semn inregistrat la ANPC

>> titlul aliajului aurului - 585 pentru aur de 14K sau 750 pentru aur de 18K

>> greutatea in carate a pietrelor pretioase montate


 

                Conditii si termene de garantie


Coriolan garanteaza remedierea viciilor ascunse de fabricatie si neconcordanta cu caracteristicile verighetelor comandate, timp de 30 de zile, excluzand daunele cauzate de diverse accidente, lipsa de ingrijire sau purtarea neadecvata a verighetelor, precum si nerespectarea indicatiilor existente in certificatul de garantie si oferite de consultantii nostri in timpul si dupa cumpararea verighetelor.

Pentru modelele de verighete cu pietre(pretioase si/sau semipretioase), in cazul caderii acestora, Coriolan va fixa pietrele, intr-un termen rezonabil, numai in cazul in care acest lucru nu este imputabil cumparatorului, dar nu isi asuma raspunderea pentru pierderea acestora.


 

                                        Reparatii


Orice reparatie la verighetele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit.

Verigheta va fi inlocuita daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a verighetelor de catre cumparator. In cazul inlocuirii, veti primi acelasi model avand o valoare echivalenta.

Garantia pentru verigheta inlocuita va fi valabila pe o perioada de 30 de zile de la data inlocuirii.


 

                                     Modificari


Este necesar ca in momentul comenzii verighetelor sa fiti siguri ca masurile sunt preluate corect 

deoarece doar pentru unele modele marimea poate fi modificata cu 1-2 numere, iar pentru majoritatea modelelor pentru a modifica marimea verighetelor este necesara refacerea integrala a acestora, ceea ce implica costuri suplimentare.

 

 

 

 

 


 

 


 

 


 

 Made by: