INFORMATII UTILE

>> Ce aliaj din aur este recomandat pentru verighete? Cel de 14K sau de 18K?

Aurul de 18K este folosit de obicei pentru bijuterii de lux, premium, in combinatii cu diamante datorita culorii galbene mai intense, mai stralucitoare. Aurul de 18K este alegerea celor ce isi doresc ceva deosebit in timp ce aurul de 14K, mai rezistent la zgarieturi, pare a fi alegerea comuna a clientilor nostri.


>> Verighetele unor prieteni s-au zgariat la cateva luni dupa nunta. Se va intampla la fel si cu verighetele Coriolan?

In cazul in care materialul folosit este aur de 18K este absolut normal sa se observe un anumit grad de uzura. Daca verighetele ar fi din aur de 14K acestea ar fi mai rezistente, datorita proportiei mai scazute de aur pur, care este un metal moale. Ambele situatii sunt universal valabile, nu numai pentru verighetele Coriolan, ci si in general.

>> Pot cumpara verighete de la Ella Bijou cu aur la schimb?

Da, acceptam bijuterii sau fragmente din aur la schimb. Cursul valabil pentru aur variaza in functie de cotatia BNR.


>> Pot comanda verighetele online?

Din dorinta de a evita problemele legate de obicei de nepreluarea corecta a masurilor verighetelor, am luat decizia de a nu comercializa verighete online prin intermediul site-ului.


>> Imi place un model prezentat pe aur alb, dar l-as dori pe aur galben. Se poate?
Da, orice model poate fi realizat in orice culoare sau combinatie de culori.

>> Cu pietre pretioase sau fara?

Pietrele pretioase dau un plus de eleganta si o nota “chic” verighetelor dumneavoastra. Aceasta alternativa este apreciata deobicei de doamne pentru stralucirea aparte si nota de valoare. O bijuterie cu pietre pretioase s-ar putea insa dovedi a fi vulnerabila la practicarea anumitor sporturi, pietrele s-ar putea in anumite cazuri desprinde.


 

>> Diamante sau Zirconiu?

Valoarea diamantului este fara dar si poate net superioara zirconiului. Diamantul confera celui care il poarta un statut social aparte si stralucirea acestuia va dainui in timp.

Zirconiul ramane totusi o piatra creata in laborator, si chiar daca nu prezinta imperfectiuni, nu va fi niciodata o piatra de calibrul diamantului.


>> Aur alb placat cu rodiu sau in culoarea lui naturala?

Aurul alb are culoare galben-deschis. Pentru a se obtine acel alb stralucitor se aplica un strat subtire de rodiu. Rodiul este un metal din familia platinei ce isi pastreaza rezistenta in functie de modul de purtare. Stratul de rodiu va rezista in timp, in functie de PH-ul pielii dumneavoastra sau de modul de viata (activitati ce accelereaza degradarea metalului).


Made by: